Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157
| Title: | Способи підвищення хліба до зберігання |
| Other Titles: | Methods of raising bread for storage |
| Authors: | Сідоров, А. М. Sidorov, A. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сідоров А. М. Способи підвищення хліба до зберігання / А. М. Сідоров // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Sidorov A. M. (2023) Sposoby pidvyshchennia khliba do zberihannia [Methods of raising bread for storage]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 36 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Issue Date: | 24-máj-2023 |
| Date of entry: | 19-júl-2023 |
| Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 36 |
| Start page: | 36 |
| End page: | 36 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42157 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| References (Ukraine): | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. |
| References (International): | 1. Kukhtyn M., Kravchenyuk K., Selskyi V., Pokotylo O., Vichko O., Kopchak N., & Hmelar A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., & Haidamaka M. (2021).Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36.pdf | 285,7 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36.djvu | 21,6 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| MNTK_2023_Sidorov_A_M-Methods_of_raising_bread_for_36__COVER.png | 494,83 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!