Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41986
Título: Проєкт цеху з виробництва хліба iз житньо-пшеничного борошна
Outros títulos: The project of a workshop for rye-wheat bread production
Authors: Дацко, Богдан Богданович
Datsko, Bogdan
Bibliographic description (Ukraine): Дацко Б.Б. Проєкт цеху з виробництва хліба iз житньо-пшеничного борошна : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Б.Б. Дацко. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 67 с.
Bibliographic description (International): Datsko В.В. The project of a workshop for rye-wheat bread production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / В.В. Datsko. — Ternopil : TNTU, 2023. — 67 p.
Data de edición: 2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 2-Jul-2023
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664.644
Palabras chave: проєкт
цех
обладнання
хліб Січовий
хліб Житній з корицею
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
Sichovy bread
Rye bread with cinnamon
oven
kneading equipment
Number of pages: 67
Resumo: Дана кваліфікаційна робота присвячена проектуванню цеху з виробництва хліба із житньо-пшеничного борошна. Робота складається із розрахункової записки та графічної частини. Загальний обсяг розрахункової записки 64 ст, таблиць 23 розрахункових формул 58 Та графічна частина у якій представлено 5 аркушів креслення. У роботі ми проводимо розрахунки задля запровадження нових житньо-пшеничних виробів у виробництво. А саме хліб «Січовий» масою вироба 0,7 кг та хліб «Житній з корицею» – 0,4 кг. В даній кваліфікаційній роботі була проведена робота по аналізу доцільності запровадження нового асортименту та відповідні технологічні розрахунки рецептурних, пофазних, виробничих, температурних режимів, підібране технологічне обладнання для запуску виробництва нового асортименту.
This qualification work is devoted to the design of a workshop for the production of bread from rye-wheat flour. The work consists of a calculation note and a graphic part. The total volume of the calculation note is 64 pages, tables 23 calculation formulas 58 and the graphic part which contains 5 sheets of drawings. In this work, we carry out calculations for the introduction of new rye-wheat products into production. Namely, bread "Sichovyi" with a product weight of 0.7 kg and bread "Rye with cinnamon" - 0.4 kg. In this qualification work, work was carried out to analyze the feasibility of introducing a new assortment and the corresponding technological calculations of recipe, phase, production, temperature conditions, selected technological equipment to launch the production of a new assortment.
Content: Вступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..8 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..10 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ..15 1.4.1. Вихідні дані ..15 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..19 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..25 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів...33 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..39 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …44 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..52 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …55 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ….59 Висновок .. 65 Список використаної літератури ..66
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41986
Copyright owner: © Дацко Б.Б., 2023
References (Ukraine): 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенн
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови
5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.
6. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови.
7. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
8. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
9. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва/Підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.
10. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві/Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2010. – 440 с.
11. Зверева Л.Ф. й др. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства. - М: Легкая й пищевая промышленность, 1983. 416с
12. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Урожай, 1990. – 278 с.
13. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Руслана, 1998. – 416 с.
14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2015. – 958 с
15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) / [О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін.]. – Київ: Наукова Думка, 2000. – 287 с.
16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с.
17. Артамонова М. В. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів(Під ред. Г.М. Лисюк.) / М. В. Артамонова, О. В. Нєміріч, О. Т. Старчаєнко. – Харків: Університетська Книга, 2007. – 464 с.
18. Ройтер И.М. Справочник по хлебопекарному производству Т.2. - М: Пищевая промышленность, 1977. 504
19. Сборник технологических инструкций для производства хлеба, хлебобулочных изделий.- М: Прейскурантиздат, 1989. 493 с..
20. Хабарова А.В., Мальцева З.Ф. Сборник задач по технологии хлебопекарного производства. - М: : Легкая и пищевая промышленность, 1982 168 с
21. Купчик М.П. «Основи охорони праці» .Київ: Основа , 2000. 409 с
Content type: Bachelor Thesis
Aparece nas Coleccións181 — Харчові технології (бакалаври)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Дацко_Авторська довідка.doc42,5 kBMicrosoft WordVer/abrir
Дацко_КР.pdf1,05 MBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas