Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41986
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorДацко, Богдан Богданович-
dc.contributor.authorDatsko, Bogdan-
dc.date.accessioned2023-07-02T20:20:27Z-
dc.date.available2023-07-02T20:20:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationДацко Б.Б. Проєкт цеху з виробництва хліба iз житньо-пшеничного борошна : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Б.Б. Дацко. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41986-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота присвячена проектуванню цеху з виробництва хліба із житньо-пшеничного борошна. Робота складається із розрахункової записки та графічної частини. Загальний обсяг розрахункової записки 64 ст, таблиць 23 розрахункових формул 58 Та графічна частина у якій представлено 5 аркушів креслення. У роботі ми проводимо розрахунки задля запровадження нових житньо-пшеничних виробів у виробництво. А саме хліб «Січовий» масою вироба 0,7 кг та хліб «Житній з корицею» – 0,4 кг. В даній кваліфікаційній роботі була проведена робота по аналізу доцільності запровадження нового асортименту та відповідні технологічні розрахунки рецептурних, пофазних, виробничих, температурних режимів, підібране технологічне обладнання для запуску виробництва нового асортименту.uk_UA
dc.description.abstractThis qualification work is devoted to the design of a workshop for the production of bread from rye-wheat flour. The work consists of a calculation note and a graphic part. The total volume of the calculation note is 64 pages, tables 23 calculation formulas 58 and the graphic part which contains 5 sheets of drawings. In this work, we carry out calculations for the introduction of new rye-wheat products into production. Namely, bread "Sichovyi" with a product weight of 0.7 kg and bread "Rye with cinnamon" - 0.4 kg. In this qualification work, work was carried out to analyze the feasibility of introducing a new assortment and the corresponding technological calculations of recipe, phase, production, temperature conditions, selected technological equipment to launch the production of a new assortment.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..8 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..10 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ..15 1.4.1. Вихідні дані ..15 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..19 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..25 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів...33 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..39 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …44 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..52 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …55 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ….59 Висновок .. 65 Список використаної літератури ..66uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб Січовийuk_UA
dc.subjectхліб Житній з корицеюuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectSichovy breaduk_UA
dc.subjectRye bread with cinnamonuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва хліба iз житньо-пшеничного борошнаuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop for rye-wheat bread productionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Дацко Б.Б., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages67-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначеннuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенняuk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва/Підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві/Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2010. – 440 с.uk_UA
dc.relation.references11. Зверева Л.Ф. й др. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства. - М: Легкая й пищевая промышленность, 1983. 416сuk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Урожай, 1990. – 278 с.uk_UA
dc.relation.references13. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Руслана, 1998. – 416 с.uk_UA
dc.relation.references14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2015. – 958 сuk_UA
dc.relation.references15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) / [О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін.]. – Київ: Наукова Думка, 2000. – 287 с.uk_UA
dc.relation.references16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с.uk_UA
dc.relation.references17. Артамонова М. В. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів(Під ред. Г.М. Лисюк.) / М. В. Артамонова, О. В. Нєміріч, О. Т. Старчаєнко. – Харків: Університетська Книга, 2007. – 464 с.uk_UA
dc.relation.references18. Ройтер И.М. Справочник по хлебопекарному производству Т.2. - М: Пищевая промышленность, 1977. 504uk_UA
dc.relation.references19. Сборник технологических инструкций для производства хлеба, хлебобулочных изделий.- М: Прейскурантиздат, 1989. 493 с..uk_UA
dc.relation.references20. Хабарова А.В., Мальцева З.Ф. Сборник задач по технологии хлебопекарного производства. - М: : Легкая и пищевая промышленность, 1982 168 сuk_UA
dc.relation.references21. Купчик М.П. «Основи охорони праці» .Київ: Основа , 2000. 409 сuk_UA
dc.identifier.citationenDatsko В.В. The project of a workshop for rye-wheat bread production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / В.В. Datsko. — Ternopil : TNTU, 2023. — 67 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Występuje w kolekcjach:181 — Харчові технології (бакалаври)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Дацко_Авторська довідка.doc42,5 kBMicrosoft WordPrzeglądanie/Otwarcie
Дацко_КР.pdf1,05 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora