Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41986
Назва: Проєкт цеху з виробництва хліба iз житньо-пшеничного борошна
Інші назви: The project of a workshop for rye-wheat bread production
Автори: Дацко, Богдан Богданович
Datsko, Bogdan
Бібліографічний опис: Дацко Б.Б. Проєкт цеху з виробництва хліба iз житньо-пшеничного борошна : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Б.Б. Дацко. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 67 с.
Bibliographic description: Datsko В.В. The project of a workshop for rye-wheat bread production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / В.В. Datsko. — Ternopil : TNTU, 2023. — 67 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 2-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664.644
Теми: проєкт
цех
обладнання
хліб Січовий
хліб Житній з корицею
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
Sichovy bread
Rye bread with cinnamon
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 67
Короткий огляд (реферат): Дана кваліфікаційна робота присвячена проектуванню цеху з виробництва хліба із житньо-пшеничного борошна. Робота складається із розрахункової записки та графічної частини. Загальний обсяг розрахункової записки 64 ст, таблиць 23 розрахункових формул 58 Та графічна частина у якій представлено 5 аркушів креслення. У роботі ми проводимо розрахунки задля запровадження нових житньо-пшеничних виробів у виробництво. А саме хліб «Січовий» масою вироба 0,7 кг та хліб «Житній з корицею» – 0,4 кг. В даній кваліфікаційній роботі була проведена робота по аналізу доцільності запровадження нового асортименту та відповідні технологічні розрахунки рецептурних, пофазних, виробничих, температурних режимів, підібране технологічне обладнання для запуску виробництва нового асортименту.
This qualification work is devoted to the design of a workshop for the production of bread from rye-wheat flour. The work consists of a calculation note and a graphic part. The total volume of the calculation note is 64 pages, tables 23 calculation formulas 58 and the graphic part which contains 5 sheets of drawings. In this work, we carry out calculations for the introduction of new rye-wheat products into production. Namely, bread "Sichovyi" with a product weight of 0.7 kg and bread "Rye with cinnamon" - 0.4 kg. In this qualification work, work was carried out to analyze the feasibility of introducing a new assortment and the corresponding technological calculations of recipe, phase, production, temperature conditions, selected technological equipment to launch the production of a new assortment.
Зміст: Вступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..8 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..10 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ..15 1.4.1. Вихідні дані ..15 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..19 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..25 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів...33 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..39 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …44 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..52 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …55 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ….59 Висновок .. 65 Список використаної літератури ..66
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41986
Власник авторського права: © Дацко Б.Б., 2023
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенн
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови
5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.
6. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови.
7. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови
8. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
9. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва/Підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.
10. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві/Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2010. – 440 с.
11. Зверева Л.Ф. й др. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства. - М: Легкая й пищевая промышленность, 1983. 416с
12. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Урожай, 1990. – 278 с.
13. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Руслана, 1998. – 416 с.
14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2015. – 958 с
15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) / [О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін.]. – Київ: Наукова Думка, 2000. – 287 с.
16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с.
17. Артамонова М. В. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів(Під ред. Г.М. Лисюк.) / М. В. Артамонова, О. В. Нєміріч, О. Т. Старчаєнко. – Харків: Університетська Книга, 2007. – 464 с.
18. Ройтер И.М. Справочник по хлебопекарному производству Т.2. - М: Пищевая промышленность, 1977. 504
19. Сборник технологических инструкций для производства хлеба, хлебобулочных изделий.- М: Прейскурантиздат, 1989. 493 с..
20. Хабарова А.В., Мальцева З.Ф. Сборник задач по технологии хлебопекарного производства. - М: : Легкая и пищевая промышленность, 1982 168 с
21. Купчик М.П. «Основи охорони праці» .Київ: Основа , 2000. 409 с
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дацко_Авторська довідка.doc42,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Дацко_КР.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора