Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.006 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Підготовка якісної питної води з використанням мікроорганізмівЗдибель, О. А.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Zdybel, O. A.; Vichko, O. I.; Karpik, G. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хлібаГудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Джерела підвищення антикосидантних властивостей хлібаРоган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Комплексні поліпшувачі для покращення хлібаКогут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробівМультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Використання ферментів для покращення хлібаКогут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хлібаГудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.