Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672

Tytuł: Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів
Inne tytuły: Analysis efficiency of the bakery products production
Authors: Лупенко, Анатолій Миколайович
Вакуленко, Олександр Олексійович
Вузенький, В. І.
Lupenko, A. M.
Vakulenko, O. O.
Vuzenkyi, V. I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Лупенко А. М. Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів / А. М. Лупенко, О. О. Вакуленко, В. І. Вузенький // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 90–91. — (Електротехніка та енергозбереження).
Bibliographic description: Lupenko A. M., Vakulenko O. O., Vuzenkyi V. I. (2022) Analiz efektyvnosti vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis efficiency of the bakery products production]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 90-91 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022
Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 7-gru-2022
Date of entry: 15-lut-2023
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 7-8 грудня 2022 року
7-8 December 2022
UDC: 338.45
664.6
Strony: 2
Zakres stron: 90-91
Główna strona: 90
Strona końcowa: 91
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672
ISBN: 978-617-7875-49-8
Wykaz piśmiennictwa: 1. Жамойда А. А. Ринковий потенціал хлібопекарської промисловості // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128.
2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
3. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48.
References: 1. Zhamoida A. A. Rynkovyi potentsial khlibopekarskoi promyslovosti, Ekonomichnyi visnyk Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128.
2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
3. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi