Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛупенко, Анатолій Миколайович
dc.contributor.authorВакуленко, Олександр Олексійович
dc.contributor.authorВузенький, В. І.
dc.contributor.authorLupenko, A. M.
dc.contributor.authorVakulenko, O. O.
dc.contributor.authorVuzenkyi, V. I.
dc.coverage.temporal7-8 грудня 2022 року
dc.coverage.temporal7-8 December 2022
dc.date.accessioned2023-02-15T15:59:50Z-
dc.date.available2023-02-15T15:59:50Z-
dc.date.created2022-12-07
dc.date.issued2022-12-07
dc.identifier.citationЛупенко А. М. Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів / А. М. Лупенко, О. О. Вакуленко, В. І. Вузенький // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 90–91. — (Електротехніка та енергозбереження).
dc.identifier.isbn978-617-7875-49-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672-
dc.format.extent90-91
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022
dc.titleАналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів
dc.title.alternativeAnalysis efficiency of the bakery products production
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.45
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Жамойда А. А. Ринковий потенціал хлібопекарської промисловості // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128.
dc.relation.references2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
dc.relation.references3. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48.
dc.relation.referencesen1. Zhamoida A. A. Rynkovyi potentsial khlibopekarskoi promyslovosti, Ekonomichnyi visnyk Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128.
dc.relation.referencesen2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
dc.relation.referencesen3. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48.
dc.identifier.citationenLupenko A. M., Vakulenko O. O., Vuzenkyi V. I. (2022) Analiz efektyvnosti vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis efficiency of the bakery products production]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 90-91 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage90
dc.citation.epage91
dc.citation.conferenceⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Appears in Collections:Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.