Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672
Назва: | Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Analysis efficiency of the bakery products production |
Автори: | Лупенко, Анатолій Миколайович Вакуленко, Олександр Олексійович Вузенький, В. І. Lupenko, A. M. Vakulenko, O. O. Vuzenkyi, V. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Лупенко А. М. Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів / А. М. Лупенко, О. О. Вакуленко, В. І. Вузенький // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 90–91. — (Електротехніка та енергозбереження). |
Bibliographic description: | Lupenko A. M., Vakulenko O. O., Vuzenkyi V. I. (2022) Analiz efektyvnosti vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis efficiency of the bakery products production]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 90-91 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Конференція/захід: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 7-гру-2022 |
Дата внесення: | 15-лют-2023 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
УДК: | 338.45 664.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 90-91 |
Початкова сторінка: | 90 |
Кінцева сторінка: | 91 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
Перелік літератури: | 1. Жамойда А. А. Ринковий потенціал хлібопекарської промисловості // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128. 2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74. 3. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48. |
References: | 1. Zhamoida A. A. Rynkovyi potentsial khlibopekarskoi promyslovosti, Ekonomichnyi visnyk Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128. 2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74. 3. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Lupenko_A_M-Analysis_efficiency_of_90-91.pdf | 436,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Lupenko_A_M-Analysis_efficiency_of_90-91.djvu | 34,87 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Lupenko_A_M-Analysis_efficiency_of_90-91__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.