Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672

Title: Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів
Other Titles: Analysis efficiency of the bakery products production
Authors: Лупенко, Анатолій Миколайович
Вакуленко, Олександр Олексійович
Вузенький, В. І.
Lupenko, A. M.
Vakulenko, O. O.
Vuzenkyi, V. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лупенко А. М. Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів / А. М. Лупенко, О. О. Вакуленко, В. І. Вузенький // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 90–91. — (Електротехніка та енергозбереження).
Bibliographic description (International): Lupenko A. M., Vakulenko O. O., Vuzenkyi V. I. (2022) Analiz efektyvnosti vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis efficiency of the bakery products production]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 90-91 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022
Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022
Conference/Event: ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 7-Des-2022
Date of entry: 15-Feb-2023
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7-8 грудня 2022 року
7-8 December 2022
UDC: 338.45
664.6
Number of pages: 2
Page range: 90-91
Start page: 90
End page: 91
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40672
ISBN: 978-617-7875-49-8
References (Ukraine): 1. Жамойда А. А. Ринковий потенціал хлібопекарської промисловості // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128.
2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
3. Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48.
References (International): 1. Zhamoida A. A. Rynkovyi potentsial khlibopekarskoi promyslovosti, Ekonomichnyi visnyk Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128.
2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
3. Maistrenko N. Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.