Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354
Назва: | Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т |
Інші назви: | Research of the impact of construction parameters of the displacing drum on the process of transformation of high-fat cream in the butterworker Т1-ОМ-2Т |
Автори: | Савчук, Олександр Олегович |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Савчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / О.О. Савчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 94 с. |
Дата публікації: | гру-2022 |
Дата подання: | гру-2022 |
Дата внесення: | 23-січ-2023 |
Видавництво: | ТНТУ |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
Науковий керівник: | Зварич, Наталя Миколаївна |
Члени комітету: | Кравець, Олег |
УДК: | 637 |
Теми: | 133 галузеве машинобудування |
Діапазон сторінок: | 94 |
Короткий огляд (реферат): | Савчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т. 133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2022 В кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації. |
Опис: | В кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації. |
Зміст: | Вступ. 1. Характеристика сучасних технології та обладнання для виробництва вершкового масла. 2. Методи та методика досліджень. 3. Проектно-технологічні й технічні рішення по конструкції маслоутворювача Т1- ОМ-2Т. 4. Дослідження процесу перетворення високожирних вершків на масло в барабанних маслоутворювачах. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354 |
Власник авторського права: | © Савчук О.О., 2022 |
Перелік літератури: | Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. К.: Нова книга 2000 р. 575 с. Машкін М. І. Технологія молока і молочних продуктів./ Машкін М. І., Париш Н. М. К.: Вища освіта, 2006. 351 с. Ицкович Г. М. Курсовое проэктирование деталей машин М.: Машинострение, 1970. 560с. Анурьев В.И. Справочник конструктора-машиностоителя том 2.- М.:Машиностроение, 1980. 560с. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с. Харламов С. В. Конструирование технологических машин пищевых производств. М.: Машиностроение, 1979 г. 256с. Зайчик О. С. Сборник задач по расчетам оборудования винодельческих предприятий. М.: Пищевая промышленость, 1973 г. 235 с. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с. Азаров Б. М. Технологическое оборудование пищевых производств. М.: Агропромиздат, 1988. 320 с. Твердохлеб Г.В. Вологодское маслоделие. История развития. Монография / Г. В. Твердохлеб, В. О. Шемякин, Г.Ю. Сажинов, П. В. Никифоров. СПб.: СПБГУНиПТ, 2002. 172 с. Рогов Б.А. Анализ теплообмена скребковых охладителей для пищевых производств . / Б.А. Рогов // Вестник МАХ. 2003. №3 С.23 – 24. Окландер М. Напрямки модернізації маркетингової освіти в Україні / М. Окландер // Маркетинг в Україні. 2015. № 5. С. 59-65. Брагинский Л. Н., Бегачев В.И., Барабаш В.М. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета.-Л.: Химия, 1984. Маслов А.М. Аппараты для термообработки высоковязких жидкостей/ Маслов А.М. Л.: Машиностроение, Ленингр. отделение, 1980. Рогов Б.А. Теплообмен при перемешивании в скребковых пере- охладителях для жировых продуктов /Процессы, аппараты и машины пищевой технологии: Межвузовский сборник научных трудов,- СПб: СПбГУАХПТ, 1999. Теплофизические свойства молочных продуктов. http://thermalinfo.ru/svojstva-produktov/molochnye-produkty/teplofizicheskiesvojstva- molochnyh-produktov |
Тип вмісту: | Master Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савчук_О_О_МОм-61.pdf | 2,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора