Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зварич, Наталя Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Савчук, Олександр Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-23T12:58:47Z | - |
dc.date.available | 2023-01-23T12:58:47Z | - |
dc.date.issued | 2022-12 | - |
dc.date.submitted | 2022-12 | - |
dc.identifier.citation | Савчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / О.О. Савчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354 | - |
dc.description | В кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації. | uk_UA |
dc.description.abstract | Савчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т. 133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2022 В кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ. 1. Характеристика сучасних технології та обладнання для виробництва вершкового масла. 2. Методи та методика досліджень. 3. Проектно-технологічні й технічні рішення по конструкції маслоутворювача Т1- ОМ-2Т. 4. Дослідження процесу перетворення високожирних вершків на масло в барабанних маслоутворювачах. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань. | uk_UA |
dc.format.extent | 94 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of the impact of construction parameters of the displacing drum on the process of transformation of high-fat cream in the butterworker Т1-ОМ-2Т | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Савчук О.О., 2022 | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Кравець, Олег | - |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject.udc | 637 | uk_UA |
dc.relation.references | Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. К.: Нова книга 2000 р. 575 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Машкін М. І. Технологія молока і молочних продуктів./ Машкін М. І., Париш Н. М. К.: Вища освіта, 2006. 351 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Ицкович Г. М. Курсовое проэктирование деталей машин М.: Машинострение, 1970. 560с. | uk_UA |
dc.relation.references | Анурьев В.И. Справочник конструктора-машиностоителя том 2.- М.:Машиностроение, 1980. 560с. | uk_UA |
dc.relation.references | Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с. | uk_UA |
dc.relation.references | Харламов С. В. Конструирование технологических машин пищевых производств. М.: Машиностроение, 1979 г. 256с. | uk_UA |
dc.relation.references | Зайчик О. С. Сборник задач по расчетам оборудования винодельческих предприятий. М.: Пищевая промышленость, 1973 г. 235 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с. | uk_UA |
dc.relation.references | Азаров Б. М. Технологическое оборудование пищевых производств. М.: Агропромиздат, 1988. 320 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Твердохлеб Г.В. Вологодское маслоделие. История развития. Монография / Г. В. Твердохлеб, В. О. Шемякин, Г.Ю. Сажинов, П. В. Никифоров. СПб.: СПБГУНиПТ, 2002. 172 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Рогов Б.А. Анализ теплообмена скребковых охладителей для пищевых производств . / Б.А. Рогов // Вестник МАХ. 2003. №3 С.23 – 24. | uk_UA |
dc.relation.references | Окландер М. Напрямки модернізації маркетингової освіти в Україні / М. Окландер // Маркетинг в Україні. 2015. № 5. С. 59-65. | uk_UA |
dc.relation.references | Брагинский Л. Н., Бегачев В.И., Барабаш В.М. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета.-Л.: Химия, 1984. | uk_UA |
dc.relation.references | Маслов А.М. Аппараты для термообработки высоковязких жидкостей/ Маслов А.М. Л.: Машиностроение, Ленингр. отделение, 1980. | uk_UA |
dc.relation.references | Рогов Б.А. Теплообмен при перемешивании в скребковых пере- охладителях для жировых продуктов /Процессы, аппараты и машины пищевой технологии: Межвузовский сборник научных трудов,- СПб: СПбГУАХПТ, 1999. | uk_UA |
dc.relation.references | Теплофизические свойства молочных продуктов. http://thermalinfo.ru/svojstva-produktov/molochnye-produkty/teplofizicheskiesvojstva- molochnyh-produktov | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савчук_О_О_МОм-61.pdf | 2,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора