Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354
Назва: Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т
Інші назви: Research of the impact of construction parameters of the displacing drum on the process of transformation of high-fat cream in the butterworker Т1-ОМ-2Т
Автори: Савчук, Олександр Олегович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Савчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / О.О. Савчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 94 с.
Дата публікації: гру-2022
Дата подання: гру-2022
Дата внесення: 23-січ-2023
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Зварич, Наталя Миколаївна
Члени комітету: Кравець, Олег
УДК: 637
Теми: 133
галузеве машинобудування
Діапазон сторінок: 94
Короткий огляд (реферат): Савчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т. 133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2022 В кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації.
Опис: В кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації.
Зміст: Вступ. 1. Характеристика сучасних технології та обладнання для виробництва вершкового масла. 2. Методи та методика досліджень. 3. Проектно-технологічні й технічні рішення по конструкції маслоутворювача Т1- ОМ-2Т. 4. Дослідження процесу перетворення високожирних вершків на масло в барабанних маслоутворювачах. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354
Власник авторського права: © Савчук О.О., 2022
Перелік літератури: Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. К.: Нова книга 2000 р. 575 с.
Машкін М. І. Технологія молока і молочних продуктів./ Машкін М. І., Париш Н. М. К.: Вища освіта, 2006. 351 с.
Ицкович Г. М. Курсовое проэктирование деталей машин М.: Машинострение, 1970. 560с.
Анурьев В.И. Справочник конструктора-машиностоителя том 2.- М.:Машиностроение, 1980. 560с.
Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с.
Харламов С. В. Конструирование технологических машин пищевых производств. М.: Машиностроение, 1979 г. 256с.
Зайчик О. С. Сборник задач по расчетам оборудования винодельческих предприятий. М.: Пищевая промышленость, 1973 г. 235 с.
Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с.
Азаров Б. М. Технологическое оборудование пищевых производств. М.: Агропромиздат, 1988. 320 с.
Твердохлеб Г.В. Вологодское маслоделие. История развития. Монография / Г. В. Твердохлеб, В. О. Шемякин, Г.Ю. Сажинов, П. В. Никифоров. СПб.: СПБГУНиПТ, 2002. 172 с.
Рогов Б.А. Анализ теплообмена скребковых охладителей для пищевых производств . / Б.А. Рогов // Вестник МАХ. 2003. №3 С.23 – 24.
Окландер М. Напрямки модернізації маркетингової освіти в Україні / М. Окландер // Маркетинг в Україні. 2015. № 5. С. 59-65.
Брагинский Л. Н., Бегачев В.И., Барабаш В.М. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета.-Л.: Химия, 1984.
Маслов А.М. Аппараты для термообработки высоковязких жидкостей/ Маслов А.М. Л.: Машиностроение, Ленингр. отделение, 1980.
Рогов Б.А. Теплообмен при перемешивании в скребковых пере- охладителях для жировых продуктов /Процессы, аппараты и машины пищевой технологии: Межвузовский сборник научных трудов,- СПб: СПбГУАХПТ, 1999.
Теплофизические свойства молочных продуктов. http://thermalinfo.ru/svojstva-produktov/molochnye-produkty/teplofizicheskiesvojstva- molochnyh-produktov
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савчук_О_О_МОм-61.pdf2,79 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора