Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗварич, Наталя Миколаївна-
dc.contributor.authorСавчук, Олександр Олегович-
dc.date.accessioned2023-01-23T12:58:47Z-
dc.date.available2023-01-23T12:58:47Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.date.submitted2022-12-
dc.identifier.citationСавчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / О.О. Савчук. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40354-
dc.descriptionВ кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації.uk_UA
dc.description.abstractСавчук О.О. Дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Т. 133 «Галузеве машинобудування». - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль, 2022 В кваліфікаційній роботі проведено дослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану маслоутворювача Т1- ОМ-2Т на процес перетворення високожирних вершків та запропоновано заходи з модернізації.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ. 1. Характеристика сучасних технології та обладнання для виробництва вершкового масла. 2. Методи та методика досліджень. 3. Проектно-технологічні й технічні рішення по конструкції маслоутворювача Т1- ОМ-2Т. 4. Дослідження процесу перетворення високожирних вершків на масло в барабанних маслоутворювачах. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань.uk_UA
dc.format.extent94-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.titleДослідження впливу конструктивних параметрів витіснювального барабану на процес перетворення високожирних вершків в маслоутворювачі Т1-ОМ-2Тuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the impact of construction parameters of the displacing drum on the process of transformation of high-fat cream in the butterworker Т1-ОМ-2Тuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Савчук О.О., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.referencesГулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. К.: Нова книга 2000 р. 575 с.uk_UA
dc.relation.referencesМашкін М. І. Технологія молока і молочних продуктів./ Машкін М. І., Париш Н. М. К.: Вища освіта, 2006. 351 с.uk_UA
dc.relation.referencesИцкович Г. М. Курсовое проэктирование деталей машин М.: Машинострение, 1970. 560с.uk_UA
dc.relation.referencesАнурьев В.И. Справочник конструктора-машиностоителя том 2.- М.:Машиностроение, 1980. 560с.uk_UA
dc.relation.referencesСоколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с.uk_UA
dc.relation.referencesХарламов С. В. Конструирование технологических машин пищевых производств. М.: Машиностроение, 1979 г. 256с.uk_UA
dc.relation.referencesЗайчик О. С. Сборник задач по расчетам оборудования винодельческих предприятий. М.: Пищевая промышленость, 1973 г. 235 с.uk_UA
dc.relation.referencesСоколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств. М.: Пищевая промышленость, 1979. 348с.uk_UA
dc.relation.referencesАзаров Б. М. Технологическое оборудование пищевых производств. М.: Агропромиздат, 1988. 320 с.uk_UA
dc.relation.referencesТвердохлеб Г.В. Вологодское маслоделие. История развития. Монография / Г. В. Твердохлеб, В. О. Шемякин, Г.Ю. Сажинов, П. В. Никифоров. СПб.: СПБГУНиПТ, 2002. 172 с.uk_UA
dc.relation.referencesРогов Б.А. Анализ теплообмена скребковых охладителей для пищевых производств . / Б.А. Рогов // Вестник МАХ. 2003. №3 С.23 – 24.uk_UA
dc.relation.referencesОкландер М. Напрямки модернізації маркетингової освіти в Україні / М. Окландер // Маркетинг в Україні. 2015. № 5. С. 59-65.uk_UA
dc.relation.referencesБрагинский Л. Н., Бегачев В.И., Барабаш В.М. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета.-Л.: Химия, 1984.uk_UA
dc.relation.referencesМаслов А.М. Аппараты для термообработки высоковязких жидкостей/ Маслов А.М. Л.: Машиностроение, Ленингр. отделение, 1980.uk_UA
dc.relation.referencesРогов Б.А. Теплообмен при перемешивании в скребковых пере- охладителях для жировых продуктов /Процессы, аппараты и машины пищевой технологии: Межвузовский сборник научных трудов,- СПб: СПбГУАХПТ, 1999.uk_UA
dc.relation.referencesТеплофизические свойства молочных продуктов. http://thermalinfo.ru/svojstva-produktov/molochnye-produkty/teplofizicheskiesvojstva- molochnyh-produktovuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савчук_О_О_МОм-61.pdf2,79 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора