Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39874
Заглавие: Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей
Други Заглавия: Production technology improvement and recipe development for bread with seaweed adding
Автори: П'яла, Ульяна Ярославівна
Piala, Uliana Yaroslavivna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): П'яла У.Я. Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з__додаванням морських водоростей: дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / У.Я. П'яла. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 78 с.
Bibliographic description (International): Piala U. Y. Production technology improvement and recipe development for bread with seaweed adding: master's thesis in specialty „181 — “food technology” / U. Y. Piala. — Ternopil : TNTU, 2022. — 78 p.
Дата на Публикуване: 2022
Date of entry: 31-Дек-2022
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
Beiko, Liudmyla Anatoliivna
Committee members: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana Mykhailivna
UDC: 664
Ключови Думи: 181
харчові технології
морські водорості
вакаме
ламінарія слані
хліб
опара
технологія
seaweed
wakame
kelp
bread
bread production
technology
Number of pages: 78
Резюме: Проаналізовано та віднайдено літературні та патентні джерела щодо морських водоростей, їх хімічного складу, вмісту біологічно активни речовин, користі та використання. Доліджено технологіяю та виробництво хліба. Розраховано рецепти хліба з додаванням морський водоростей. Визначено їх якість. Запропоновано виробництво хліба, який містить морські водорості для промислового виробницта.
Описание: Literary sources on seaweed, their chemical composition, benefits and use were analyzed and found. The technology and production of bread were studied. Recipes for bread with the addition of seaweed have been calculated. Their quality is determined. Production of bread containing seaweed for industry is proposed.
Content: Вступ ............ 1. Техніко-економічне обґрунтування проекту........... 2. Технологічна частина проєкту................. 2.1. Технологічні розрахунки виробництва запроектованого асортименту............................. 2.2. Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва............................. 2.3. Забезпечення технологічного процесу виробництва запроектованого асортименту................... 3. Науково-дослідна частина проекту............... 3.1. Аналітичний огляд літературних джерел............. 3.2. Мета, об’єкт, предмет та методи дослідження................. 3.3. Результати дослідження..................... 4. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях............................. 4.1.Охорона праці................................. 4.2. Безпека в надзвичайних ситуаціях..................Висновки.............................. Список використаних літературних джерел..................... Додатки.......
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39874
Copyright owner: © П'яла У.Я., 2022
References (Ukraine): 2. А.Т. Лялик, О.С. Покотило, М.Д. Кухтин, Л.А. Бейко. Органолепичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією. Журнал «Технічні науки та технології», No1 (19) с.287-295 3. А Лялик, Л Бейко, М Кухтин, О Покотило Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів. Вісник аграрної науки. Том 99 No 3 (2021): Bulletin of Agricultural Science, с 78-83. 4. Дейниченко Г.В.та ін.Вплив добавок морських водоростей на процес сушіння борошняних формованих виробів. Прогресивні ресурні технології. Збірник наук. пр. Харків-2002 С 113-116. 5. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 6. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 7. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 8. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 9. Дробот В.І. Ситник І.П. КорзуХліб з додаванням водоростей//Зерно і хліб 2015 No2 С 12-16 10. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 11. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2018. — 440 с. 12. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 13. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 2019. — 416 с. 14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 17. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 18. https://irp.te.ua/l-r-33/ 19. https://opendatabot.ua/c/31273795 20. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 21. https://www.agroone.info/publication/hlib-z-minulogo-do-sogodennja/ 22. http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgibin/irbis_nbuv/ cgiirbis_64.exe 23. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 24. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv- yiredakciy-4.html 25. https://www.twirpx.com/file/1202067/ 26. http://rdaberyslav.gov.ua/index.php/news/1861-okhorona-pratsi- oboviazky-robotodavtsiv-i-pratsivnykiv 27. https://pidru4niki.com/85788/bzhd/sklad_povitrya_robochoyi_zoni_d zherela_zabrudnennya_povitryanogo_seredovischa_shkidlivimi_rechovinami
References (International): 1. Anastasiia Lialyk, Oleg Pokotylo, Mykola Kukhtyn, Ludmila Beyko, Yulia Horiuk, Svetlana Dobrovolska. Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica 19 No. 2 (2020):с. 216-222
Content type: Master Thesis
Показва се в Колекции:181 — харчові технології

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
avtorska dovidka_Piala .docАвторська довідка28,5 kBMicrosoft WordИзглед/Отваряне
dyplom_Piala .pdfДипломна робота2,66 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Ferramentas administrativas