Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39874
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.advisorBeiko, Liudmyla Anatoliivna-
dc.contributor.authorП'яла, Ульяна Ярославівна-
dc.contributor.authorPiala, Uliana Yaroslavivna-
dc.date.accessioned2022-12-31T18:38:35Z-
dc.date.available2022-12-31T18:38:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationП'яла У.Я. Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з__додаванням морських водоростей: дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / У.Я. П'яла. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39874-
dc.descriptionLiterary sources on seaweed, their chemical composition, benefits and use were analyzed and found. The technology and production of bread were studied. Recipes for bread with the addition of seaweed have been calculated. Their quality is determined. Production of bread containing seaweed for industry is proposed.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано та віднайдено літературні та патентні джерела щодо морських водоростей, їх хімічного складу, вмісту біологічно активни речовин, користі та використання. Доліджено технологіяю та виробництво хліба. Розраховано рецепти хліба з додаванням морський водоростей. Визначено їх якість. Запропоновано виробництво хліба, який містить морські водорості для промислового виробницта.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ............ 1. Техніко-економічне обґрунтування проекту........... 2. Технологічна частина проєкту................. 2.1. Технологічні розрахунки виробництва запроектованого асортименту............................. 2.2. Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва............................. 2.3. Забезпечення технологічного процесу виробництва запроектованого асортименту................... 3. Науково-дослідна частина проекту............... 3.1. Аналітичний огляд літературних джерел............. 3.2. Мета, об’єкт, предмет та методи дослідження................. 3.3. Результати дослідження..................... 4. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях............................. 4.1.Охорона праці................................. 4.2. Безпека в надзвичайних ситуаціях..................Висновки.............................. Список використаних літературних джерел..................... Додатки.......uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectморські водоростіuk_UA
dc.subjectвакамеuk_UA
dc.subjectламінарія сланіuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectопараuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectseaweeduk_UA
dc.subjectwakameuk_UA
dc.subjectkelpuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectbread productionuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростейuk_UA
dc.title.alternativeProduction technology improvement and recipe development for bread with seaweed addinguk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© П'яла У.Я., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana Mykhailivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages78-
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references2. А.Т. Лялик, О.С. Покотило, М.Д. Кухтин, Л.А. Бейко. Органолепичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією. Журнал «Технічні науки та технології», No1 (19) с.287-295 3. А Лялик, Л Бейко, М Кухтин, О Покотило Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів. Вісник аграрної науки. Том 99 No 3 (2021): Bulletin of Agricultural Science, с 78-83. 4. Дейниченко Г.В.та ін.Вплив добавок морських водоростей на процес сушіння борошняних формованих виробів. Прогресивні ресурні технології. Збірник наук. пр. Харків-2002 С 113-116. 5. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 6. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 7. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 8. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 9. Дробот В.І. Ситник І.П. КорзуХліб з додаванням водоростей//Зерно і хліб 2015 No2 С 12-16 10. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 11. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2018. — 440 с. 12. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 13. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 2019. — 416 с. 14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 17. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 18. https://irp.te.ua/l-r-33/ 19. https://opendatabot.ua/c/31273795 20. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 21. https://www.agroone.info/publication/hlib-z-minulogo-do-sogodennja/ 22. http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgibin/irbis_nbuv/ cgiirbis_64.exe 23. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 24. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv- yiredakciy-4.html 25. https://www.twirpx.com/file/1202067/ 26. http://rdaberyslav.gov.ua/index.php/news/1861-okhorona-pratsi- oboviazky-robotodavtsiv-i-pratsivnykiv 27. https://pidru4niki.com/85788/bzhd/sklad_povitrya_robochoyi_zoni_d zherela_zabrudnennya_povitryanogo_seredovischa_shkidlivimi_rechovinamiuk_UA
dc.relation.referencesen1. Anastasiia Lialyk, Oleg Pokotylo, Mykola Kukhtyn, Ludmila Beyko, Yulia Horiuk, Svetlana Dobrovolska. Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica 19 No. 2 (2020):с. 216-222uk_UA
dc.identifier.citationenPiala U. Y. Production technology improvement and recipe development for bread with seaweed adding: master's thesis in specialty „181 — “food technology” / U. Y. Piala. — Ternopil : TNTU, 2022. — 78 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — харчові технології

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
avtorska dovidka_Piala .docАвторська довідка28,5 kBMicrosoft WordMegtekintés/Megnyitás
dyplom_Piala .pdfДипломна робота2,66 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools