Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030
Tytuł: | Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів |
Inne tytuły: | Improvement of the method of heat treatment of sausage products |
Authors: | Бабанова, О. І. Доломакін, Ю. Ю. Бабанов, І. Г. Babanova, O. I. Dolomakin, Y. Y. Babanov, I. G. |
Akcesoria: | Національний університет харчових технологій, Київ, Україна Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» |
Cytat: | Бабанова О. І. Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів / О. І. Бабанова, Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва). |
Bibliographic description: | Babanova O. I., Dolomakin Y. Y., Babanov I. G. (2022) Udoskonalennia sposobu teplovoho obroblennia kovbasnykh vyrobiv [Improvement of the method of heat treatment of sausage products]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 22 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022 Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Data wydania: | 29-wrz-2022 |
Date of entry: | 25-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 29-30 вересня 2022 року 29-30 September 2022 |
UDC: | 641.539 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 22 |
Główna strona: | 22 |
Strona końcowa: | 22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030 |
ISBN: | 978-617-7875-40-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Сухенко Ю.Г., Серьогін О.О., Сухенко В.Ю., Рябоконь Н.В. Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: [Підручник] / За ред. проф. О.О. Серьогіна. – К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2016. – 338 с. |
References: | 1. Sukhenko Yu.H., Serohin O.O., Sukhenko V.Yu., Riabokon N.V. Resursozberihaiuchi tekhnolohii v kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstvakh: [Pidruchnyk], ed. prof. O.O. Serohina, K., TsP "KOMPRYNT", 2016, 338 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22.pdf | 286,83 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22.djvu | 17,4 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22__COVER.png | 444,54 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi