Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030
Заглавие: | Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів |
Други Заглавия: | Improvement of the method of heat treatment of sausage products |
Автори: | Бабанова, О. І. Доломакін, Ю. Ю. Бабанов, І. Г. Babanova, O. I. Dolomakin, Y. Y. Babanov, I. G. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Київ, Україна Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» |
Bibliographic description (Ukraine): | Бабанова О. І. Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів / О. І. Бабанова, Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва). |
Bibliographic description (International): | Babanova O. I., Dolomakin Y. Y., Babanov I. G. (2022) Udoskonalennia sposobu teplovoho obroblennia kovbasnykh vyrobiv [Improvement of the method of heat treatment of sausage products]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 22 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022 Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Дата на Публикуване: | 29-Сеп-2022 |
Date of entry: | 25-Окт-2022 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-30 вересня 2022 року 29-30 September 2022 |
UDC: | 641.539 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 22 |
Start page: | 22 |
End page: | 22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030 |
ISBN: | 978-617-7875-40-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Сухенко Ю.Г., Серьогін О.О., Сухенко В.Ю., Рябоконь Н.В. Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: [Підручник] / За ред. проф. О.О. Серьогіна. – К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2016. – 338 с. |
References (International): | 1. Sukhenko Yu.H., Serohin O.O., Sukhenko V.Yu., Riabokon N.V. Resursozberihaiuchi tekhnolohii v kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstvakh: [Pidruchnyk], ed. prof. O.O. Serohina, K., TsP "KOMPRYNT", 2016, 338 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22.pdf | 286,83 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22.djvu | 17,4 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22__COVER.png | 444,54 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.