Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030
Název: | Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів |
Další názvy: | Improvement of the method of heat treatment of sausage products |
Autoři: | Бабанова, О. І. Доломакін, Ю. Ю. Бабанов, І. Г. Babanova, O. I. Dolomakin, Y. Y. Babanov, I. G. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Київ, Україна Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» |
Bibliographic description (Ukraine): | Бабанова О. І. Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів / О. І. Бабанова, Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва). |
Bibliographic description (International): | Babanova O. I., Dolomakin Y. Y., Babanov I. G. (2022) Udoskonalennia sposobu teplovoho obroblennia kovbasnykh vyrobiv [Improvement of the method of heat treatment of sausage products]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 22 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022 Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Datum vydání: | 29-zář-2022 |
Date of entry: | 25-říj-2022 |
Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-30 вересня 2022 року 29-30 September 2022 |
UDC: | 641.539 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 22 |
Start page: | 22 |
End page: | 22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030 |
ISBN: | 978-617-7875-40-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Сухенко Ю.Г., Серьогін О.О., Сухенко В.Ю., Рябоконь Н.В. Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: [Підручник] / За ред. проф. О.О. Серьогіна. – К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2016. – 338 с. |
References (International): | 1. Sukhenko Yu.H., Serohin O.O., Sukhenko V.Yu., Riabokon N.V. Resursozberihaiuchi tekhnolohii v kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstvakh: [Pidruchnyk], ed. prof. O.O. Serohina, K., TsP "KOMPRYNT", 2016, 338 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22.pdf | 286,83 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22.djvu | 17,4 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
MNPK_2022_Babanova_O_I-Improvement_of_the_method_22__COVER.png | 444,54 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.