Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030

Назва: Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів
Інші назви: Improvement of the method of heat treatment of sausage products
Автори: Бабанова, О. І.
Доломакін, Ю. Ю.
Бабанов, І. Г.
Babanova, O. I.
Dolomakin, Y. Y.
Babanov, I. G.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Київ, Україна
Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»
Бібліографічний опис: Бабанова О. І. Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів / О. І. Бабанова, Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва).
Bibliographic description: Babanova O. I., Dolomakin Y. Y., Babanov I. G. (2022) Udoskonalennia sposobu teplovoho obroblennia kovbasnykh vyrobiv [Improvement of the method of heat treatment of sausage products]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 22 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022
Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022
Конференція/захід: Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Дата публікації: 29-вер-2022
Дата внесення: 25-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 29-30 вересня 2022 року
29-30 September 2022
УДК: 641.539
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 22
Початкова сторінка: 22
Кінцева сторінка: 22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030
ISBN: 978-617-7875-40-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022
Перелік літератури: 1. Сухенко Ю.Г., Серьогін О.О., Сухенко В.Ю., Рябоконь Н.В. Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: [Підручник] / За ред. проф. О.О. Серьогіна. – К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2016. – 338 с.
References: 1. Sukhenko Yu.H., Serohin O.O., Sukhenko V.Yu., Riabokon N.V. Resursozberihaiuchi tekhnolohii v kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstvakh: [Pidruchnyk], ed. prof. O.O. Serohina, K., TsP "KOMPRYNT", 2016, 338 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.