Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38936
Název: | Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів |
Další názvy: | Prospects of the use of subcritical water extract of soy meal in the manufacture of flour confectionery products |
Autoři: | Ковальчук, О. В. Kovalchuk, O. V. |
Affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ковальчук О. В. Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів / О. В. Ковальчук // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 12–13. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kovalchuk O. V. (2022) Perspektyvy vykorystannia subkrytychnoho vodnoho ekstraktu soievoho shrotu pry vyhotovlenni boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Prospects of the use of subcritical water extract of soy meal in the manufacture of flour confectionery products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 12-13 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 22-zář-2022 |
Date of entry: | 19-říj-2022 |
Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664 631 577 [635.655 664.696.3] |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 12-13 |
Start page: | 12 |
End page: | 13 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38936 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water / V. Sukmanov, A. Ukrainets, V. Zavyalov, A. Marynin // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. - 5(11-89). - P. 70-80. 2. Properties of Extract from Okara by Its Subcritical Water Treatment / J. Wiboonsirikul, M. Mori, P. Khuwijitjaru, S. Adachi // International Journal of Food Properties. – 2013. - 16(5). - P. 974-982. 3. Hettiarachchy N. Soybean protein products / N. Hettiarachchy, U. Kalapathy // In Soybeans: Chemistry, Technology, and Utilization; Liu K.; Ed. – Chapman & Hall: New York, 1997. - P. 379-411. 4. Soybean meal and fermented soybean meal as functional ingredients for the production of low-carb, high-protein, high-fiber and high isoflavones biscuits / F.d.O. Silva et al. // LWT - Food Science and Technology. – 2018. - 90. - P. 224–231. 5. Soy protein, isoflavones, and cardiovascular health: An American Heart Association Science Advisory for professionals from the nutrition committee / F. M. Sacks et al. // Circulation. – 2006. - 113(7) - P. 1034-1044. |
References (International): | 1. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water, V. Sukmanov, A. Ukrainets, V. Zavyalov, A. Marynin, Eastern European Journal of Enterprise Technologies, 2017, 5(11-89), P. 70-80. 2. Properties of Extract from Okara by Its Subcritical Water Treatment, J. Wiboonsirikul, M. Mori, P. Khuwijitjaru, S. Adachi, International Journal of Food Properties, 2013, 16(5), P. 974-982. 3. Hettiarachchy N. Soybean protein products, N. Hettiarachchy, U. Kalapathy, In Soybeans: Chemistry, Technology, and Utilization; Liu K.; Ed, Chapman & Hall: New York, 1997, P. 379-411. 4. Soybean meal and fermented soybean meal as functional ingredients for the production of low-carb, high-protein, high-fiber and high isoflavones biscuits, F.d.O. Silva et al., LWT - Food Science and Technology, 2018, 90, P. 224–231. 5. Soy protein, isoflavones, and cardiovascular health: An American Heart Association Science Advisory for professionals from the nutrition committee, F. M. Sacks et al., Circulation, 2006, 113(7) - P. 1034-1044. |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf | 511,8 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu | 32,91 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png | 505,74 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.