Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38936
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальчук, О. В. | |
dc.contributor.author | Kovalchuk, O. V. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:48Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:48Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Ковальчук О. В. Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів / О. В. Ковальчук // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 12–13. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38936 | - |
dc.format.extent | 12-13 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів | |
dc.title.alternative | Prospects of the use of subcritical water extract of soy meal in the manufacture of flour confectionery products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.subject.udc | 631 | |
dc.subject.udc | 577 | |
dc.subject.udc | [635.655 | |
dc.subject.udc | 664.696.3] | |
dc.relation.references | 1. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water / V. Sukmanov, A. Ukrainets, V. Zavyalov, A. Marynin // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. - 5(11-89). - P. 70-80. | |
dc.relation.references | 2. Properties of Extract from Okara by Its Subcritical Water Treatment / J. Wiboonsirikul, M. Mori, P. Khuwijitjaru, S. Adachi // International Journal of Food Properties. – 2013. - 16(5). - P. 974-982. | |
dc.relation.references | 3. Hettiarachchy N. Soybean protein products / N. Hettiarachchy, U. Kalapathy // In Soybeans: Chemistry, Technology, and Utilization; Liu K.; Ed. – Chapman & Hall: New York, 1997. - P. 379-411. | |
dc.relation.references | 4. Soybean meal and fermented soybean meal as functional ingredients for the production of low-carb, high-protein, high-fiber and high isoflavones biscuits / F.d.O. Silva et al. // LWT - Food Science and Technology. – 2018. - 90. - P. 224–231. | |
dc.relation.references | 5. Soy protein, isoflavones, and cardiovascular health: An American Heart Association Science Advisory for professionals from the nutrition committee / F. M. Sacks et al. // Circulation. – 2006. - 113(7) - P. 1034-1044. | |
dc.relation.referencesen | 1. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water, V. Sukmanov, A. Ukrainets, V. Zavyalov, A. Marynin, Eastern European Journal of Enterprise Technologies, 2017, 5(11-89), P. 70-80. | |
dc.relation.referencesen | 2. Properties of Extract from Okara by Its Subcritical Water Treatment, J. Wiboonsirikul, M. Mori, P. Khuwijitjaru, S. Adachi, International Journal of Food Properties, 2013, 16(5), P. 974-982. | |
dc.relation.referencesen | 3. Hettiarachchy N. Soybean protein products, N. Hettiarachchy, U. Kalapathy, In Soybeans: Chemistry, Technology, and Utilization; Liu K.; Ed, Chapman & Hall: New York, 1997, P. 379-411. | |
dc.relation.referencesen | 4. Soybean meal and fermented soybean meal as functional ingredients for the production of low-carb, high-protein, high-fiber and high isoflavones biscuits, F.d.O. Silva et al., LWT - Food Science and Technology, 2018, 90, P. 224–231. | |
dc.relation.referencesen | 5. Soy protein, isoflavones, and cardiovascular health: An American Heart Association Science Advisory for professionals from the nutrition committee, F. M. Sacks et al., Circulation, 2006, 113(7) - P. 1034-1044. | |
dc.identifier.citationen | Kovalchuk O. V. (2022) Perspektyvy vykorystannia subkrytychnoho vodnoho ekstraktu soievoho shrotu pry vyhotovlenni boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Prospects of the use of subcritical water extract of soy meal in the manufacture of flour confectionery products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 12-13 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 12 | |
dc.citation.epage | 13 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf | 511,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu | 32,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png | 505,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.