Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38936

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальчук, О. В.
dc.contributor.authorKovalchuk, O. V.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:48Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:48Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationКовальчук О. В. Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів / О. В. Ковальчук // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 12–13. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38936-
dc.format.extent12-13
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleПерспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів
dc.title.alternativeProspects of the use of subcritical water extract of soy meal in the manufacture of flour confectionery products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.subject.udc631
dc.subject.udc577
dc.subject.udc[635.655
dc.subject.udc664.696.3]
dc.relation.references1. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water / V. Sukmanov, A. Ukrainets, V. Zavyalov, A. Marynin // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. - 5(11-89). - P. 70-80.
dc.relation.references2. Properties of Extract from Okara by Its Subcritical Water Treatment / J. Wiboonsirikul, M. Mori, P. Khuwijitjaru, S. Adachi // International Journal of Food Properties. – 2013. - 16(5). - P. 974-982.
dc.relation.references3. Hettiarachchy N. Soybean protein products / N. Hettiarachchy, U. Kalapathy // In Soybeans: Chemistry, Technology, and Utilization; Liu K.; Ed. – Chapman & Hall: New York, 1997. - P. 379-411.
dc.relation.references4. Soybean meal and fermented soybean meal as functional ingredients for the production of low-carb, high-protein, high-fiber and high isoflavones biscuits / F.d.O. Silva et al. // LWT - Food Science and Technology. – 2018. - 90. - P. 224–231.
dc.relation.references5. Soy protein, isoflavones, and cardiovascular health: An American Heart Association Science Advisory for professionals from the nutrition committee / F. M. Sacks et al. // Circulation. – 2006. - 113(7) - P. 1034-1044.
dc.relation.referencesen1. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water, V. Sukmanov, A. Ukrainets, V. Zavyalov, A. Marynin, Eastern European Journal of Enterprise Technologies, 2017, 5(11-89), P. 70-80.
dc.relation.referencesen2. Properties of Extract from Okara by Its Subcritical Water Treatment, J. Wiboonsirikul, M. Mori, P. Khuwijitjaru, S. Adachi, International Journal of Food Properties, 2013, 16(5), P. 974-982.
dc.relation.referencesen3. Hettiarachchy N. Soybean protein products, N. Hettiarachchy, U. Kalapathy, In Soybeans: Chemistry, Technology, and Utilization; Liu K.; Ed, Chapman & Hall: New York, 1997, P. 379-411.
dc.relation.referencesen4. Soybean meal and fermented soybean meal as functional ingredients for the production of low-carb, high-protein, high-fiber and high isoflavones biscuits, F.d.O. Silva et al., LWT - Food Science and Technology, 2018, 90, P. 224–231.
dc.relation.referencesen5. Soy protein, isoflavones, and cardiovascular health: An American Heart Association Science Advisory for professionals from the nutrition committee, F. M. Sacks et al., Circulation, 2006, 113(7) - P. 1034-1044.
dc.identifier.citationenKovalchuk O. V. (2022) Perspektyvy vykorystannia subkrytychnoho vodnoho ekstraktu soievoho shrotu pry vyhotovlenni boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Prospects of the use of subcritical water extract of soy meal in the manufacture of flour confectionery products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 12-13 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage12
dc.citation.epage13
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.