Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935
Назва: | Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного |
Інші назви: | Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry |
Автори: | Сема, О. В. Аксьонова, О. Ф. Sema, O. Aksonova, O. |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна Державний біотехнологічний університет, Харків, Україна |
Бібліографічний опис: | Сема О. В. Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного / О. В. Сема, О. Ф. Аксьонова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 11. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Sema O., Aksonova O. (2022) Innovatsii v tekhnolohii lodianykovoi karameli na osnovi izomaltytolu ta roslynnoi dobavky barbarysu zvychainoho [Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 11 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 664.144 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 11 |
Початкова сторінка: | 11 |
Кінцева сторінка: | 11 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11.pdf | 259,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11.djvu | 17,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11__COVER.png | 410,4 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.