Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сема, О. В. | |
dc.contributor.author | Аксьонова, О. Ф. | |
dc.contributor.author | Sema, O. | |
dc.contributor.author | Aksonova, O. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:47Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:47Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Сема О. В. Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного / О. В. Сема, О. Ф. Аксьонова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 11. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935 | - |
dc.format.extent | 11 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного | |
dc.title.alternative | Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.144 | |
dc.identifier.citationen | Sema O., Aksonova O. (2022) Innovatsii v tekhnolohii lodianykovoi karameli na osnovi izomaltytolu ta roslynnoi dobavky barbarysu zvychainoho [Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 11 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Харків, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 11 | |
dc.citation.epage | 11 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11.pdf | 259,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11.djvu | 17,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11__COVER.png | 410,4 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.