Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935
Tittel: | Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного |
Alternative titler: | Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry |
Authors: | Сема, О. В. Аксьонова, О. Ф. Sema, O. Aksonova, O. |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна Державний біотехнологічний університет, Харків, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сема О. В. Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного / О. В. Сема, О. Ф. Аксьонова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 11. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sema O., Aksonova O. (2022) Innovatsii v tekhnolohii lodianykovoi karameli na osnovi izomaltytolu ta roslynnoi dobavky barbarysu zvychainoho [Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 11 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivelsesdato: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Forlag: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664.144 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 11 |
Start page: | 11 |
End page: | 11 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Vises i samlingene: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11.pdf | 259,05 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11.djvu | 17,13 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
SPFSI_2022_Sema_O-Innovations_in_the_technology_of_11__COVER.png | 410,4 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright