Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935

Tytuł: Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного
Inne tytuły: Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry
Authors: Сема, О. В.
Аксьонова, О. Ф.
Sema, O.
Aksonova, O.
Akcesoria: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Державний біотехнологічний університет, Харків, Україна
Cytat: Сема О. В. Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного / О. В. Сема, О. Ф. Аксьонова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 11. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Sema O., Aksonova O. (2022) Innovatsii v tekhnolohii lodianykovoi karameli na osnovi izomaltytolu ta roslynnoi dobavky barbarysu zvychainoho [Innovations in the technology of lollie caramel based on isomalt and vegetable supplement of barberry]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 11 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.144
Strony: 1
Zakres stron: 11
Główna strona: 11
Strona końcowa: 11
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38935
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi