กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38927

ชื่อเรื่อง: Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молока
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Innovative features of the bactofuge separator in milk cleaning
ผู้แต่ง: Василишин, А. М.
Vasylyshyn, A. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Василишин А. М. Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молока / А. М. Василишин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 59–60. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Vasylyshyn A. M. (2022) Innovatsiini osoblyvosti separatora-baktofuhy v ochyshchenni moloka [Innovative features of the bactofuge separator in milk cleaning]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 59-60 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 22-กัน-2022
Date of entry: 19-ตุล-2022
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
Number of pages: 2
Page range: 59-60
Start page: 59
End page: 60
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38927
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60.pdf483,41 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60.djvu23,58 kBDjVuดู/เปิด
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60__COVER.png484,26 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น