Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38927
Tytuł: | Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молока |
Inne tytuły: | Innovative features of the bactofuge separator in milk cleaning |
Authors: | Василишин, А. М. Vasylyshyn, A. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Василишин А. М. Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молока / А. М. Василишин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 59–60. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Vasylyshyn A. M. (2022) Innovatsiini osoblyvosti separatora-baktofuhy v ochyshchenni moloka [Innovative features of the bactofuge separator in milk cleaning]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 59-60 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 22-wrz-2022 |
Date of entry: | 19-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 59-60 |
Główna strona: | 59 |
Strona końcowa: | 60 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38927 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60.pdf | 483,41 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60.djvu | 23,58 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60__COVER.png | 484,26 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi