Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38927
Titel: | Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молока |
Övriga titlar: | Innovative features of the bactofuge separator in milk cleaning |
Författare: | Василишин, А. М. Vasylyshyn, A. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Василишин А. М. Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молока / А. М. Василишин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 59–60. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Vasylyshyn A. M. (2022) Innovatsiini osoblyvosti separatora-baktofuhy v ochyshchenni moloka [Innovative features of the bactofuge separator in milk cleaning]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 59-60 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivningsdatum: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Utgivare: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 59-60 |
Start page: | 59 |
End page: | 60 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38927 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60.pdf | 483,41 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60.djvu | 23,58 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
SPFSI_2022_Vasylyshyn_A_M-Innovative_features_59-60__COVER.png | 484,26 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!