Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38916
 
| Titre: | Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів | 
| Autre(s) titre(s): | Characteristics of magnesium losses in the process of culinary processing of food products | 
| Auteur(s): | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Горошков, О. В. Коболев, Е. В. Шейх, А. Д. Х. Суворова, А. С. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. Goroshkov, O. V. Koboliev, E. V. Seikh, A. D. H. Suvorova, A. S. | 
| Affiliation: | Одеський національний медичний університет | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 45. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Babienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vtrat mahniiu v protsesi kulinarnoi obrobky kharchovykh produktiv [Characteristics of magnesium losses in the process of culinary processing of food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 45 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | 
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Date de publication: | 22-sep-2022 | 
| Date of entry: | 19-oct-2022 | 
| Editeur: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 | 
| UDC: | 546.28 613.31 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 45 | 
| Start page: | 45 | 
| End page: | 45 | 
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38916 | 
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Collection(s) : | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) | 
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45.pdf | 260,33 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45.djvu | 18,79 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45__COVER.png | 482,2 kB | image/png | Voir/Ouvrir | 
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
