Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38916

Назва: Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів
Інші назви: Characteristics of magnesium losses in the process of culinary processing of food products
Автори: Бабієнко, В. В.
Мокієнко, А. В.
Горошков, О. В.
Коболев, Е. В.
Шейх, А. Д. Х.
Суворова, А. С.
Babienko, V. V.
Mokienko, A. V.
Goroshkov, O. V.
Koboliev, E. V.
Seikh, A. D. H.
Suvorova, A. S.
Приналежність: Одеський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 45. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Babienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vtrat mahniiu v protsesi kulinarnoi obrobky kharchovykh produktiv [Characteristics of magnesium losses in the process of culinary processing of food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 45 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: 546.28
613.31
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 45
Початкова сторінка: 45
Кінцева сторінка: 45
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38916
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.