Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів 103

Всього відвідувань на місяць

листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024
Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів 0 15 43 0 0 1 1

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45.pdf 17
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45.djvu 9
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45__COVER.png 3

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 95
Ireland 3
Україна 2
Germany 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Mountain View 15
Louisville 9
Dublin 2
Ann Arbor 1
Ashburn 1
Kiev 1