Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38916

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабієнко, В. В.
dc.contributor.authorМокієнко, А. В.
dc.contributor.authorГорошков, О. В.
dc.contributor.authorКоболев, Е. В.
dc.contributor.authorШейх, А. Д. Х.
dc.contributor.authorСуворова, А. С.
dc.contributor.authorBabienko, V. V.
dc.contributor.authorMokienko, A. V.
dc.contributor.authorGoroshkov, O. V.
dc.contributor.authorKoboliev, E. V.
dc.contributor.authorSeikh, A. D. H.
dc.contributor.authorSuvorova, A. S.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:44Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:44Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationХарактеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 45. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38916-
dc.format.extent45
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleХарактеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів
dc.title.alternativeCharacteristics of magnesium losses in the process of culinary processing of food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc546.28
dc.subject.udc613.31
dc.identifier.citationenBabienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vtrat mahniiu v protsesi kulinarnoi obrobky kharchovykh produktiv [Characteristics of magnesium losses in the process of culinary processing of food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 45 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationОдеський національний медичний університет
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage45
dc.citation.epage45
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.