Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38910

Tytuł: Хімічний склад та корисні властивості какао-масла
Inne tytuły: Chemical composition and useful properties of cocoa butter
Authors: Копчак, Наталія Григорівна
Kopchak, N. H.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Копчак Н. Г. Хімічний склад та корисні властивості какао-масла / Наталія Григорівна Копчак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 37. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Kopchak N. H. (2022) Khimichnyi sklad ta korysni vlastyvosti kakao-masla [Chemical composition and useful properties of cocoa butter]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 37 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 663.9
Strony: 1
Zakres stron: 37
Główna strona: 37
Strona końcowa: 37
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38910
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Wykaz piśmiennictwa: 1. Купріна О. Ю., Кіщенко В. А., Голубець О. В. Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії. Наукові записки. Збірник наукових праць. Тематичний випуск: Хімічні науки і технології. - Київ: Києво- Могилянська академія., 2007. - Том 66. с. 72-77.
2. Олійник Т.Г., Гришина А.В. Проблеми та перспективи виробництва шоколаду. Частина 1. Склад і властивості какао-бобів та продуктів їх переробки. Питання хімії і хімічної технології., 2010. №3. с. 71-79.
3. Farah Shafi, Monica Reshi, Aiman and Iqra Bashir. Chocolate processing. International Journal of advanced biological research., 2018. Vol.8(3), p. 408-419.
References: 1. Kuprina O. Yu., Kishchenko V. A., Holubets O. V. Identyfikatsiia chuzhoridnykh zhyriv u kakao-masli metodom vysokoefektyvnoi hazovoi khromatohrafii. Naukovi zapysky. Zbirnyk naukovykh prats. Tematychnyi vypusk: Khimichni nauky i tekhnolohii, Kyiv: Kyievo- Mohylianska akademiia., 2007, V. 66. P. 72-77.
2. Oliinyk T.H., Hryshyna A.V. Problemy ta perspektyvy vyrobnytstva shokoladu. Part 1. Sklad i vlastyvosti kakao-bobiv ta produktiv yikh pererobky. Pytannia khimii i khimichnoi tekhnolohii., 2010. No 3. P. 71-79.
3. Farah Shafi, Monica Reshi, Aiman and Iqra Bashir. Chocolate processing. International Journal of advanced biological research., 2018. Vol.8(3), p. 408-419.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi