Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38910
Název: | Хімічний склад та корисні властивості какао-масла |
Další názvy: | Chemical composition and useful properties of cocoa butter |
Autoři: | Копчак, Наталія Григорівна Kopchak, N. H. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Копчак Н. Г. Хімічний склад та корисні властивості какао-масла / Наталія Григорівна Копчак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 37. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Kopchak N. H. (2022) Khimichnyi sklad ta korysni vlastyvosti kakao-masla [Chemical composition and useful properties of cocoa butter]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 37 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 22-zář-2022 |
Date of entry: | 19-říj-2022 |
Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 663.9 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 37 |
Start page: | 37 |
End page: | 37 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38910 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Купріна О. Ю., Кіщенко В. А., Голубець О. В. Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії. Наукові записки. Збірник наукових праць. Тематичний випуск: Хімічні науки і технології. - Київ: Києво- Могилянська академія., 2007. - Том 66. с. 72-77. 2. Олійник Т.Г., Гришина А.В. Проблеми та перспективи виробництва шоколаду. Частина 1. Склад і властивості какао-бобів та продуктів їх переробки. Питання хімії і хімічної технології., 2010. №3. с. 71-79. 3. Farah Shafi, Monica Reshi, Aiman and Iqra Bashir. Chocolate processing. International Journal of advanced biological research., 2018. Vol.8(3), p. 408-419. |
References (International): | 1. Kuprina O. Yu., Kishchenko V. A., Holubets O. V. Identyfikatsiia chuzhoridnykh zhyriv u kakao-masli metodom vysokoefektyvnoi hazovoi khromatohrafii. Naukovi zapysky. Zbirnyk naukovykh prats. Tematychnyi vypusk: Khimichni nauky i tekhnolohii, Kyiv: Kyievo- Mohylianska akademiia., 2007, V. 66. P. 72-77. 2. Oliinyk T.H., Hryshyna A.V. Problemy ta perspektyvy vyrobnytstva shokoladu. Part 1. Sklad i vlastyvosti kakao-bobiv ta produktiv yikh pererobky. Pytannia khimii i khimichnoi tekhnolohii., 2010. No 3. P. 71-79. 3. Farah Shafi, Monica Reshi, Aiman and Iqra Bashir. Chocolate processing. International Journal of advanced biological research., 2018. Vol.8(3), p. 408-419. |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Kopchak_N_H-Chemical_composition_and_useful_37.pdf | 259,21 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2022_Kopchak_N_H-Chemical_composition_and_useful_37.djvu | 17,58 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2022_Kopchak_N_H-Chemical_composition_and_useful_37__COVER.png | 421,21 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.