Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38910
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копчак, Наталія Григорівна | |
dc.contributor.author | Kopchak, N. H. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:43Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:43Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Копчак Н. Г. Хімічний склад та корисні властивості какао-масла / Наталія Григорівна Копчак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 37. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38910 | - |
dc.format.extent | 37 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Хімічний склад та корисні властивості какао-масла | |
dc.title.alternative | Chemical composition and useful properties of cocoa butter | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 663.9 | |
dc.relation.references | 1. Купріна О. Ю., Кіщенко В. А., Голубець О. В. Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії. Наукові записки. Збірник наукових праць. Тематичний випуск: Хімічні науки і технології. - Київ: Києво- Могилянська академія., 2007. - Том 66. с. 72-77. | |
dc.relation.references | 2. Олійник Т.Г., Гришина А.В. Проблеми та перспективи виробництва шоколаду. Частина 1. Склад і властивості какао-бобів та продуктів їх переробки. Питання хімії і хімічної технології., 2010. №3. с. 71-79. | |
dc.relation.references | 3. Farah Shafi, Monica Reshi, Aiman and Iqra Bashir. Chocolate processing. International Journal of advanced biological research., 2018. Vol.8(3), p. 408-419. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kuprina O. Yu., Kishchenko V. A., Holubets O. V. Identyfikatsiia chuzhoridnykh zhyriv u kakao-masli metodom vysokoefektyvnoi hazovoi khromatohrafii. Naukovi zapysky. Zbirnyk naukovykh prats. Tematychnyi vypusk: Khimichni nauky i tekhnolohii, Kyiv: Kyievo- Mohylianska akademiia., 2007, V. 66. P. 72-77. | |
dc.relation.referencesen | 2. Oliinyk T.H., Hryshyna A.V. Problemy ta perspektyvy vyrobnytstva shokoladu. Part 1. Sklad i vlastyvosti kakao-bobiv ta produktiv yikh pererobky. Pytannia khimii i khimichnoi tekhnolohii., 2010. No 3. P. 71-79. | |
dc.relation.referencesen | 3. Farah Shafi, Monica Reshi, Aiman and Iqra Bashir. Chocolate processing. International Journal of advanced biological research., 2018. Vol.8(3), p. 408-419. | |
dc.identifier.citationen | Kopchak N. H. (2022) Khimichnyi sklad ta korysni vlastyvosti kakao-masla [Chemical composition and useful properties of cocoa butter]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 37 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 37 | |
dc.citation.epage | 37 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Kopchak_N_H-Chemical_composition_and_useful_37.pdf | 259,21 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2022_Kopchak_N_H-Chemical_composition_and_useful_37.djvu | 17,58 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2022_Kopchak_N_H-Chemical_composition_and_useful_37__COVER.png | 421,21 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!