Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38904

Tytuł: Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людини
Inne tytuły: Complex interactions of diet and products with the genome, which causes human metabolism
Authors: Патика, Микола
Патика, Тетяна
Patyka, Mykola
Patyka, Tatyana
Akcesoria: Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ
Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва Національної академії медичних наук України», м. Київ
Cytat: Патика М. Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людини / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 30–31. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Patyka M., Patyka T. (2022) Kompleks vzaiemodii ratsionu i produktiv z henomom, shcho obumovliuie metabolizm liudyny [Complex interactions of diet and products with the genome, which causes human metabolism]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 579.6
663.1
Strony: 2
Zakres stron: 30-31
Główna strona: 30
Strona końcowa: 31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38904
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi