Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38904

Titre: Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людини
Autre(s) titre(s): Complex interactions of diet and products with the genome, which causes human metabolism
Auteur(s): Патика, Микола
Патика, Тетяна
Patyka, Mykola
Patyka, Tatyana
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ
Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва Національної академії медичних наук України», м. Київ
Bibliographic description (Ukraine): Патика М. Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людини / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 30–31. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Patyka M., Patyka T. (2022) Kompleks vzaiemodii ratsionu i produktiv z henomom, shcho obumovliuie metabolizm liudyny [Complex interactions of diet and products with the genome, which causes human metabolism]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 22-sep-2022
Date of entry: 19-oct-2022
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 579.6
663.1
Number of pages: 2
Page range: 30-31
Start page: 30
End page: 31
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38904
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.