Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38904
Назва: | Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людини |
Інші назви: | Complex interactions of diet and products with the genome, which causes human metabolism |
Автори: | Патика, Микола Патика, Тетяна Patyka, Mykola Patyka, Tatyana |
Приналежність: | Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва Національної академії медичних наук України», м. Київ |
Бібліографічний опис: | Патика М. Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людини / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 30–31. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Patyka M., Patyka T. (2022) Kompleks vzaiemodii ratsionu i produktiv z henomom, shcho obumovliuie metabolizm liudyny [Complex interactions of diet and products with the genome, which causes human metabolism]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 579.6 663.1 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 30-31 |
Початкова сторінка: | 30 |
Кінцева сторінка: | 31 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38904 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Patyka_M-Complex_interactions_of_diet_30-31.pdf | 433,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Patyka_M-Complex_interactions_of_diet_30-31.djvu | 30,62 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Patyka_M-Complex_interactions_of_diet_30-31__COVER.png | 509,03 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.