Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903

Titulua: Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду
Beste titulu batzuk: Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line
Egilea: Андрусишина, І. М.
Лампека, О. Г.
Патика, Т. І.
Andrusyshyna, I. M.
Lampeka, O. G.
Patyka, T. I.
Affiliation: ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І.Кундієва НАМН», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Андрусишина І. М. Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду / І. М. Андрусишина, О. Г. Лампека, Т. І. Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 27–29. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Andrusyshyna I. M., Lampeka O. G., Patyka T. I. (2022) Otsinka mineralnoho skladu oliinoho zerna riznoho pokhodzhennia yak vazhlyvoho dzherela mikronutrientiv antyoksydantnoho riadu [Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 27-29 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Gordailuaren-data: 22-Sep-2022
Date of entry: 19-Oct-2022
Argitalpen: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: [546.3
641.1]
[613.2
614.31]
Number of pages: 3
Page range: 27-29
Start page: 27
End page: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.