Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903
Titulua: | Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду |
Beste titulu batzuk: | Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line |
Egilea: | Андрусишина, І. М. Лампека, О. Г. Патика, Т. І. Andrusyshyna, I. M. Lampeka, O. G. Patyka, T. I. |
Affiliation: | ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І.Кундієва НАМН», Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Андрусишина І. М. Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду / І. М. Андрусишина, О. Г. Лампека, Т. І. Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 27–29. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Andrusyshyna I. M., Lampeka O. G., Patyka T. I. (2022) Otsinka mineralnoho skladu oliinoho zerna riznoho pokhodzhennia yak vazhlyvoho dzherela mikronutrientiv antyoksydantnoho riadu [Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 27-29 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 22-Sep-2022 |
Date of entry: | 19-Oct-2022 |
Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | [546.3 641.1] [613.2 614.31] |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 27-29 |
Start page: | 27 |
End page: | 29 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Andrusyshyna_I_M-Assessment_of_the_27-29.pdf | 599,83 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPFSI_2022_Andrusyshyna_I_M-Assessment_of_the_27-29.djvu | 42,22 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPFSI_2022_Andrusyshyna_I_M-Assessment_of_the_27-29__COVER.png | 503,72 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.