Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorАндрусишина, І. М.
dc.contributor.authorЛампека, О. Г.
dc.contributor.authorПатика, Т. І.
dc.contributor.authorAndrusyshyna, I. M.
dc.contributor.authorLampeka, O. G.
dc.contributor.authorPatyka, T. I.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationАндрусишина І. М. Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду / І. М. Андрусишина, О. Г. Лампека, Т. І. Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 27–29. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903-
dc.format.extent27-29
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleОцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду
dc.title.alternativeAssessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc[546.3
dc.subject.udc641.1]
dc.subject.udc[613.2
dc.subject.udc614.31]
dc.identifier.citationenAndrusyshyna I. M., Lampeka O. G., Patyka T. I. (2022) Otsinka mineralnoho skladu oliinoho zerna riznoho pokhodzhennia yak vazhlyvoho dzherela mikronutrientiv antyoksydantnoho riadu [Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 27-29 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І.Кундієва НАМН», Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage27
dc.citation.epage29
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!