Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрусишина, І. М. | |
dc.contributor.author | Лампека, О. Г. | |
dc.contributor.author | Патика, Т. І. | |
dc.contributor.author | Andrusyshyna, I. M. | |
dc.contributor.author | Lampeka, O. G. | |
dc.contributor.author | Patyka, T. I. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:39Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:39Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Андрусишина І. М. Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду / І. М. Андрусишина, О. Г. Лампека, Т. І. Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 27–29. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903 | - |
dc.format.extent | 27-29 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду | |
dc.title.alternative | Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | [546.3 | |
dc.subject.udc | 641.1] | |
dc.subject.udc | [613.2 | |
dc.subject.udc | 614.31] | |
dc.identifier.citationen | Andrusyshyna I. M., Lampeka O. G., Patyka T. I. (2022) Otsinka mineralnoho skladu oliinoho zerna riznoho pokhodzhennia yak vazhlyvoho dzherela mikronutrientiv antyoksydantnoho riadu [Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 27-29 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І.Кундієва НАМН», Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 27 | |
dc.citation.epage | 29 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Andrusyshyna_I_M-Assessment_of_the_27-29.pdf | 599,83 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2022_Andrusyshyna_I_M-Assessment_of_the_27-29.djvu | 42,22 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2022_Andrusyshyna_I_M-Assessment_of_the_27-29__COVER.png | 503,72 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!