Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903

Назва: Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду
Інші назви: Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line
Автори: Андрусишина, І. М.
Лампека, О. Г.
Патика, Т. І.
Andrusyshyna, I. M.
Lampeka, O. G.
Patyka, T. I.
Приналежність: ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І.Кундієва НАМН», Україна
Бібліографічний опис: Андрусишина І. М. Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду / І. М. Андрусишина, О. Г. Лампека, Т. І. Патика // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 27–29. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Andrusyshyna I. M., Lampeka O. G., Patyka T. I. (2022) Otsinka mineralnoho skladu oliinoho zerna riznoho pokhodzhennia yak vazhlyvoho dzherela mikronutrientiv antyoksydantnoho riadu [Assessment of the mineral composition of oil grain of different origin as an important source of antioxidant micronutrients of antioxidant line]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 27-29 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: [546.3
641.1]
[613.2
614.31]
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 27-29
Початкова сторінка: 27
Кінцева сторінка: 29
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38903
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.