Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902
Назва: | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока |
Інші назви: | Conditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатоліївна Yukalo, V. Datsyshyn, K. Krupa, O. Storozh, L. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока / Володимир Глібович Юкало, Катерина Євгенівна Дацишин, Ольга Миколаївна Крупа, Людмила Анатоліївна Сторож // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 26. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. (2022) Umovy dlia napivpreparatyvnoho elektroforezu proteiniv moloka [Conditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 26 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 577.112.083 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 26 |
Початкова сторінка: | 26 |
Кінцева сторінка: | 26 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Перелік літератури: | 1. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372с. 2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony .– New York: Springer, 2015. – 585 p. 3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, №5. Р. 1578–1583. 4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. Р. 26–32. 5. Юкало В. Г., Яворський Б. І., Сторож Л. А., Соловодзінська І. Є. Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу. Біологія тварин. 2007. Т.9, № 1–2. С. 295–298. |
References: | 1. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372p. 2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon), P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony , New York: Springer, 2015, 585 p. 3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, No 5. R. 1578–1583. 4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. R. 26–32. 5. Yukalo V. H., Yavorskyi B. I., Storozh L. A., Solovodzinska I. Ye. Kilkisnyi elektroforetychnyi analiz bilkiv kazeinovoho kompleksu. Biolohiia tvaryn. 2007. V.9, No 1–2. P. 295–298. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Yukalo_V-Conditions_for_semi_preparation_26.pdf | 260,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Yukalo_V-Conditions_for_semi_preparation_26.djvu | 22,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Yukalo_V-Conditions_for_semi_preparation_26__COVER.png | 472,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.