Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902

Título : Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока
Otros títulos : Conditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins
Autor : Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Yukalo, V.
Datsyshyn, K.
Krupa, O.
Storozh, L.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока / Володимир Глібович Юкало, Катерина Євгенівна Дацишин, Ольга Миколаївна Крупа, Людмила Анатоліївна Сторож // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 26. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. (2022) Umovy dlia napivpreparatyvnoho elektroforezu proteiniv moloka [Conditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 26 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Fecha de publicación : 22-sep-2022
Date of entry: 19-oct-2022
Editorial : ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 577.112.083
Number of pages: 1
Page range: 26
Start page: 26
End page: 26
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902
ISBN : 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
References (Ukraine): 1. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372с.
2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony .– New York: Springer, 2015. – 585 p.
3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, №5. Р. 1578–1583.
4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. Р. 26–32.
5. Юкало В. Г., Яворський Б. І., Сторож Л. А., Соловодзінська І. Є. Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу. Біологія тварин. 2007. Т.9, № 1–2. С. 295–298.
References (International): 1. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372p.
2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon), P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony , New York: Springer, 2015, 585 p.
3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, No 5. R. 1578–1583.
4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. R. 26–32.
5. Yukalo V. H., Yavorskyi B. I., Storozh L. A., Solovodzinska I. Ye. Kilkisnyi elektroforetychnyi analiz bilkiv kazeinovoho kompleksu. Biolohiia tvaryn. 2007. V.9, No 1–2. P. 295–298.
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.