Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorYukalo, V.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K.
dc.contributor.authorKrupa, O.
dc.contributor.authorStorozh, L.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationУмови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока / Володимир Глібович Юкало, Катерина Євгенівна Дацишин, Ольга Миколаївна Крупа, Людмила Анатоліївна Сторож // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 26. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902-
dc.format.extent26
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleУмови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока
dc.title.alternativeConditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc577.112.083
dc.relation.references1. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372с.
dc.relation.references2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony .– New York: Springer, 2015. – 585 p.
dc.relation.references3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, №5. Р. 1578–1583.
dc.relation.references4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. Р. 26–32.
dc.relation.references5. Юкало В. Г., Яворський Б. І., Сторож Л. А., Соловодзінська І. Є. Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу. Біологія тварин. 2007. Т.9, № 1–2. С. 295–298.
dc.relation.referencesen1. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372p.
dc.relation.referencesen2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon), P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony , New York: Springer, 2015, 585 p.
dc.relation.referencesen3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, No 5. R. 1578–1583.
dc.relation.referencesen4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. R. 26–32.
dc.relation.referencesen5. Yukalo V. H., Yavorskyi B. I., Storozh L. A., Solovodzinska I. Ye. Kilkisnyi elektroforetychnyi analiz bilkiv kazeinovoho kompleksu. Biolohiia tvaryn. 2007. V.9, No 1–2. P. 295–298.
dc.identifier.citationenYukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. (2022) Umovy dlia napivpreparatyvnoho elektroforezu proteiniv moloka [Conditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 26 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage26
dc.citation.epage26
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.