Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902
Pealkiri: | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока |
Teised pealkirjad: | Conditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins |
Autor: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатоліївна Yukalo, V. Datsyshyn, K. Krupa, O. Storozh, L. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока / Володимир Глібович Юкало, Катерина Євгенівна Дацишин, Ольга Миколаївна Крупа, Людмила Анатоліївна Сторож // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 26. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. (2022) Umovy dlia napivpreparatyvnoho elektroforezu proteiniv moloka [Conditions for semi-preparation electrophoresis of milk proteins]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 26 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 577.112.083 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 26 |
Start page: | 26 |
End page: | 26 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38902 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372с. 2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon) / P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony .– New York: Springer, 2015. – 585 p. 3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, №5. Р. 1578–1583. 4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. Р. 26–32. 5. Юкало В. Г., Яворський Б. І., Сторож Л. А., Соловодзінська І. Є. Кількісний електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу. Біологія тварин. 2007. Т.9, № 1–2. С. 295–298. |
References (International): | 1. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372p. 2. Fox P. F. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon), P.F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P.L.H. McSweeney, J.A. O’Mahony , New York: Springer, 2015, 585 p. 3. Turhan K. N., Etzel M. Fractionation of Casein by Anion-exchange Chromatography Using Food-grade Buffers. Journal of Food Science. 2006. Vol. 68, No 5. R. 1578–1583. 4. Yukalo V. G., Storozh L.A., Datsyshyn K.Ye., Krupa O.M. Electrophoretic systems for the preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk. Food science and technology. 2018. Vol. 12, Is. 2. R. 26–32. 5. Yukalo V. H., Yavorskyi B. I., Storozh L. A., Solovodzinska I. Ye. Kilkisnyi elektroforetychnyi analiz bilkiv kazeinovoho kompleksu. Biolohiia tvaryn. 2007. V.9, No 1–2. P. 295–298. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Yukalo_V-Conditions_for_semi_preparation_26.pdf | 260,94 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Yukalo_V-Conditions_for_semi_preparation_26.djvu | 22,39 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Yukalo_V-Conditions_for_semi_preparation_26__COVER.png | 472,46 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.