Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38901
Teitl: | Сироп сорго як перспективний натуральний цукрозамінник у харчовій промисловості |
Awduron: | Григоренко, Н. О. Дмитруха, Н. М. Андрусишина, І. М. |
Affiliation: | Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України, м. Київ Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України», м. Київ |
Bibliographic description (Ukraine): | Григоренко Н. О. Сироп сорго як перспективний натуральний цукрозамінник у харчовій промисловості / Н. О. Григоренко, Н. М. Дмитруха, І. М. Андрусишина // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 24–25. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Hryhorenko N. O., Dmytrukha N. M., Andrusyshyna I. M. (2022) Syrop sorho yak perspektyvnyi naturalnyi tsukrozaminnyk u kharchovii promyslovosti. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 24-25 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Dyddiad Cyhoeddi: | 22-Sep-2022 |
Date of entry: | 19-Oct-2022 |
Cyhoeddwr: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 633.62 664.134 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 24-25 |
Start page: | 24 |
End page: | 25 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38901 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
URL for reference material: | http://www.e-reading.club/chapter.php/1021191/23/Dreval |
References (Ukraine): | 1. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : моногр. / [Пересічний М. І., Кравченко М. Ф., Карпенко П. О., Карпачов В. В.]. — К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004. — 446 с.4.http://www.e-reading.club/chapter.php/1021191/23/Dreval. 2. Харчування та його вплив на здоров’я людини: навчально-методичний посібник / Я. І. Олексієнко, В. А. Шахматова,О. П. Верещагіна. – Черкаси: ПП Чабаненко Ю. А., 2014. – 42 с. 3. Григоренко Н. О., Штангеєв В. О., Хомічак Л. М., Гріненко І. Г. Шляхи пошуку розширення асортименту продукції цукрової галузіУкраїни. Цукор України. 2016. No 6-7 (126- 127). С. 41-44. 4. Substantiation of a rational method of purification of sugar sorghum juice in the technology of food syrup production Nataliia Hryhorenko, Nataliia Husiatynska, Olha Kalenyk. Ukrainian Food Journal 2021.Volume 10, Issue 2 pp. 263-276. 5. Купчик М.П., Рева Л.П., Штангеєва Н.І. та ін. (2007). Технологія цукристих речовин. Лабораторний практикум НУХТ, 393. 6. ДСТУ EN ISO 11885:2019 Якість води. Визначення вибраних елементів методом оптичної емісійної спектрометрії з індуктивнозв’язаною плазмою (ICP-OES) (EN ISO 11885:2009, IDT; ISO 11885:2007, IDT) Київ : Держспоживстандарт України, 2019. 14 с. |
References (International): | 1. Pidsolodzhuvalni rechovyny u kharchuvanni liudyny : monohr., [Peresichnyi M. I., Kravchenko M. F., Karpenko P. O., Karpachov V. V.], K. : Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2004, 446 p.4.http://www.e-reading.club/chapter.php/1021191/23/Dreval. 2. Kharchuvannia ta yoho vplyv na zdorovia liudyny: navchalno-metodychnyi posibnyk, Ya. I. Oleksiienko, V. A. Shakhmatova,O. P. Vereshchahina, Cherkasy: PP Chabanenko Yu. A., 2014, 42 p. 3. Hryhorenko N. O., Shtanheiev V. O., Khomichak L. M., Hrinenko I. H. Shliakhy poshuku rozshyrennia asortymentu produktsii tsukrovoi haluziUkrainy. Tsukor Ukrainy. 2016. No 6-7 (126- 127). P. 41-44. 4. Substantiation of a rational method of purification of sugar sorghum juice in the technology of food syrup production Nataliia Hryhorenko, Nataliia Husiatynska, Olha Kalenyk. Ukrainian Food Journal 2021.Volume 10, Issue 2 pp. 263-276. 5. Kupchyk M.P., Reva L.P., Shtanheieva N.I. and other (2007). Tekhnolohiia tsukrystykh rechovyn. Laboratornyi praktykum NUKhT, 393. 6. DSTU EN ISO 11885:2019 Yakist vody. Vyznachennia vybranykh elementiv metodom optychnoi emisiinoi spektrometrii z induktyvnozviazanoiu plazmoiu (ICP-OES) (EN ISO 11885:2009, IDT; ISO 11885:2007, IDT) Kyiv : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2019. 14 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Hrihorenko_N_O-Syrop_sorho_yak_perspektyvnyi_24-25.pdf | 572,44 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
SPFSI_2022_Hrihorenko_N_O-Syrop_sorho_yak_perspektyvnyi_24-25.djvu | 39,44 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
SPFSI_2022_Hrihorenko_N_O-Syrop_sorho_yak_perspektyvnyi_24-25__COVER.png | 514,15 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.