Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38901

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorГригоренко, Н. О.
dc.contributor.authorДмитруха, Н. М.
dc.contributor.authorАндрусишина, І. М.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationГригоренко Н. О. Сироп сорго як перспективний натуральний цукрозамінник у харчовій промисловості / Н. О. Григоренко, Н. М. Дмитруха, І. М. Андрусишина // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 24–25. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38901-
dc.format.extent24-25
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.relation.urihttp://www.e-reading.club/chapter.php/1021191/23/Dreval
dc.titleСироп сорго як перспективний натуральний цукрозамінник у харчовій промисловості
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc633.62
dc.subject.udc664.134
dc.relation.references1. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : моногр. / [Пересічний М. І., Кравченко М. Ф., Карпенко П. О., Карпачов В. В.]. — К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004. — 446 с.4.http://www.e-reading.club/chapter.php/1021191/23/Dreval.
dc.relation.references2. Харчування та його вплив на здоров’я людини: навчально-методичний посібник / Я. І. Олексієнко, В. А. Шахматова,О. П. Верещагіна. – Черкаси: ПП Чабаненко Ю. А., 2014. – 42 с.
dc.relation.references3. Григоренко Н. О., Штангеєв В. О., Хомічак Л. М., Гріненко І. Г. Шляхи пошуку розширення асортименту продукції цукрової галузіУкраїни. Цукор України. 2016. No 6-7 (126- 127). С. 41-44.
dc.relation.references4. Substantiation of a rational method of purification of sugar sorghum juice in the technology of food syrup production Nataliia Hryhorenko, Nataliia Husiatynska, Olha Kalenyk. Ukrainian Food Journal 2021.Volume 10, Issue 2 pp. 263-276.
dc.relation.references5. Купчик М.П., Рева Л.П., Штангеєва Н.І. та ін. (2007). Технологія цукристих речовин. Лабораторний практикум НУХТ, 393.
dc.relation.references6. ДСТУ EN ISO 11885:2019 Якість води. Визначення вибраних елементів методом оптичної емісійної спектрометрії з індуктивнозв’язаною плазмою (ICP-OES) (EN ISO 11885:2009, IDT; ISO 11885:2007, IDT) Київ : Держспоживстандарт України, 2019. 14 с.
dc.relation.referencesen1. Pidsolodzhuvalni rechovyny u kharchuvanni liudyny : monohr., [Peresichnyi M. I., Kravchenko M. F., Karpenko P. O., Karpachov V. V.], K. : Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2004, 446 p.4.http://www.e-reading.club/chapter.php/1021191/23/Dreval.
dc.relation.referencesen2. Kharchuvannia ta yoho vplyv na zdorovia liudyny: navchalno-metodychnyi posibnyk, Ya. I. Oleksiienko, V. A. Shakhmatova,O. P. Vereshchahina, Cherkasy: PP Chabanenko Yu. A., 2014, 42 p.
dc.relation.referencesen3. Hryhorenko N. O., Shtanheiev V. O., Khomichak L. M., Hrinenko I. H. Shliakhy poshuku rozshyrennia asortymentu produktsii tsukrovoi haluziUkrainy. Tsukor Ukrainy. 2016. No 6-7 (126- 127). P. 41-44.
dc.relation.referencesen4. Substantiation of a rational method of purification of sugar sorghum juice in the technology of food syrup production Nataliia Hryhorenko, Nataliia Husiatynska, Olha Kalenyk. Ukrainian Food Journal 2021.Volume 10, Issue 2 pp. 263-276.
dc.relation.referencesen5. Kupchyk M.P., Reva L.P., Shtanheieva N.I. and other (2007). Tekhnolohiia tsukrystykh rechovyn. Laboratornyi praktykum NUKhT, 393.
dc.relation.referencesen6. DSTU EN ISO 11885:2019 Yakist vody. Vyznachennia vybranykh elementiv metodom optychnoi emisiinoi spektrometrii z induktyvnozviazanoiu plazmoiu (ICP-OES) (EN ISO 11885:2009, IDT; ISO 11885:2007, IDT) Kyiv : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2019. 14 p.
dc.identifier.citationenHryhorenko N. O., Dmytrukha N. M., Andrusyshyna I. M. (2022) Syrop sorho yak perspektyvnyi naturalnyi tsukrozaminnyk u kharchovii promyslovosti. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 24-25 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІнститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України, м. Київ
dc.contributor.affiliationДержавна установа «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України», м. Київ
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage24
dc.citation.epage25
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.