霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270
Title: | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатоліївна Дацишин, Катерина Євгенівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2022. ― 69 с. |
Issue Date: | 2022 |
Submitted date: | 2022 |
Date of entry: | 27-六月-2022 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Content: | 1. Завдання і організація проєктування 2. Тематика і обсяг курсових проєктів 3. Вимоги до оформлення розрахунково-пояснювальної записки проєкту 4. Вимоги до виконання графічної частини проєкту 5. Перелік рекомендованої літератури Додатки |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270 |
Content type: | Methodical recommendations |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до КП_4 курс.pdf | 10,35 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�