霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270
Title: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2022. ― 69 с.
Issue Date: 2022
Submitted date: 2022
Date of entry: 27-六月-2022
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Content: 1. Завдання і організація проєктування 2. Тематика і обсяг курсових проєктів 3. Вимоги до оформлення розрахунково-пояснювальної записки проєкту 4. Вимоги до виконання графічної частини проєкту 5. Перелік рекомендованої літератури Додатки
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270
Content type: Methodical recommendations
�蝷箔����:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Методичні вказівки до КП_4 курс.pdf10,35 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�