Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання 241

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання 6 2 8 2 6 41 1

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки до КП_4 курс.pdf 50

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 190
Україна 16
Belgium 13
Australia 3
Canada 3
New Zealand 3
Germany 2
United Kingdom 2
Brazil 1
Ireland 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
San Mateo 28
Mountain View 15
Louisville 13
Menlo Park 5
Ternopil 5
San Diego 4
Kiev 3
Jackson 2
New York 2