Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання 181

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання 1 2 4 54 2 2 6

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки до КП_4 курс.pdf 32

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 160
Україна 16
Germany 2
Ireland 1
Slovakia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
San Mateo 28
Louisville 11
Mountain View 9
Ternopil 5
Kiev 3
Rivne 2
Ann Arbor 1
Ashburn 1
Dnepropetrovsk 1